top of page

White paper: “An Exploration of Graduate Competencies by Region”

Ανακαλύψτε εάν οι απόφοιτοι που εισέρχονται στην αγορά εργασίας έχουν ό,τι χρειάζεται για να αποδώσουν και να αναπτυχθούν μέσα στον οργανισμό σας και πώς το προφίλ ικανότητας τους διαφέρει ανά περιοχή.




Το white paper «A Exploration of Graduate Competencies by Region» παρουσιάζει τα δεδομένα σχετικά με τις ικανότητες, που χρειάζονται να κατέχουν οι graduates για την επιτυχία τους στους entry level ρολους, χρησιμοποιώντας στοιχεία από 20.000 αποφοίτους οι οποίοι συμμετείχαν στη συμπλήρωση του Graduate 8.0. Σκοπός της έκθεσης είναι να βοηθήσει τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα τα δυνατά σημεία και τους τομείς ανάπτυξης των αποφοίτων, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες στρατηγικές διαχείρισης των ταλέντων τους.


Μέσα από την έρευνα διαπιστώνουμε ότι τα δυνατά σημεία των αποφοίτων είναι το Takes Responsibility, το Copes with Setbacks and Criticism και το Adapts to Change, που είναι κρίσιμα για την επιτυχία στην τρέχουσα αλλά και τη μελλοντική αγορά εργασίας, με μόνη εξαίρεση την Αφρική, στην οποία οι απόφοιτοι αντί για την ικανότητα για Adapts to Change βλέπουμε πως έχουν ως δυνατό σημείο το Works to High Quality Standards.


Όσον αφορά τους βασικούς τομείς για ανάπτυξη, οι ικανότητες είναι: Analyzes Information, Strives to Achieve και Uses Time Efficiently. Τα απομακρυσμένα ή υβριδικά περιβάλλοντα, καθιστούν αυτές τις ικανότητες βασικούς τομείς για τους οργανισμούς. Επιπλέον, βλέπουμε και εδώ κάποιες σημαντικές διαφορές, όπως:

  • Στην Αφρική και την Ωκεανία το Maintains Good Working Relationships είναι ο μοναδικός τομέας για ανάπτυξη

  • Το Generates New Ideas προσδιορίστηκε ως μια ικανότητα προς ανάπτυξης μόνο για τη Βόρεια Αμερική

  • Το Fosters Team Cohesion εντοπίστηκε ως ικανότητα ανάπτυξης μόνο για την Ευρώπη.


Συμπερασματικά, η έκθεση παρέχει πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις ικανότητες που οδηγούν στην επιτυχία στους entry level ρόλους για graduates και υπογραμμίζει τη σημασία που έχει οι οργανισμοί να κατανοήσουν τα δυνατά σημεία και τους τομείς ανάπτυξης των αποφοίτων και να προσαρμόσουν τη στρατηγική των προσλήψεων τους, για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα των graduates τους.


Διαβάστε εδώ ολόκληρο το white paper «An Exploration of Graduate Competencies by Region» για να ανακαλύψετε πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα που θα βοηθήσουν τις πρωτοβουλίες πρόσληψης, διατήρησης και ανάπτυξης των πτυχιούχων του οργανισμού σας.


bottom of page