Work Desk

Τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων

Τα τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων αξιολογούν συγκεκριμένες γνώσεις, ώστε να αξιολογηθεί η ετοιμότητα ενός υποψηφίου για μια συγκεκριμένη θέση εργασίας. Τα καινοτόμα τεστ μας που προσομοιάζουν συγκεκριμένες εργασίες βοηθούν στο γρήγορο και αντικειμενικό εντοπισμό των υποψηφίων που διαθέτουν τις γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της θέσης από την πρώτη ημέρα.

Το κορυφαίο portfolio της SHL παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για πολυάριθμες θέσεις εργασίας. Μερικές από τις κατηγορίες είναι οι εξής:

 

IT & Coding Tests

Τα IT & Coding τεστ αξιολογούν διεξοδικά τις τεχνικές έννοιες και τις γνώσεις, καλύπτοντας 250+ δεξιότητες πληροφορικής, όπως Front End, DevOps, Full-stack, Back End, Data Science, QA και άλλα. Τα τεστ έχουν αναπτυχθεί στη βάση μιας "τράπεζας" ερωτήσεων από 40.000+ items, η οποία εξασφαλίζει ολοκληρωμένη κάλυψη, με νέες τεχνολογίες που προστίθενται συνεχώς.

Ευρεία γκάμα τεχνικών δεξιοτήτων

Lines Of Code

Coding

Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα  που αξιολογεί τις δεξιότητες κωδικοποίησης των προγραμματιστών καθώς γράφουν, συντάσσουν και εκτελούν κώδικα σε πραγματικό χρόνο.

Image by NASA

Data-Science and Engineering

Προσομοίωση προγραμματισμού για machine learning, data science και ρόλους data engineering. Εφαρμοσμένα τεστ για Hadoop, Spark, Tableau, MongoDB κ.α.

Data Cloud

Cloud Technologies

Τεστ cloud computing, διάφορα cloud service models, virtualization και private clouds. 

A woman looking at charts on the screen

Database Technologies

Εφαρμοσμένη αξιολόγηση DBMS και γλωσσών, όπως SQL, MySQL, SQL Server και PL/ SQL.

Image by JJ Ying

DevOps

Skill Tests για την αξιολόγηση της ανάπτυξης και παρακολούθησης της τεχνολογίας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες cloud, web services, συστήματα και διαχείριση δικτύου.

Browser

Web Development

Αξιολογήστε την ικανότητα ενός υποψηφίου να εργάζεται σε τεχνολογίες front-end, back-end και βάσεων δεδομένων, όπως HTML / CSS, Javascript, JQuery, AngularJS, MySQL, PHP κ.α.

 

Coding Simulations:

Tα πιο ισχυρά τεστ εικονικής κωδικοποίησης στον κόσμο

icons8-robot-gustav-100.png

Το πρώτο και το μοναδικό

μοντέλο AI που αξιολογεί ελλιπή κώδικα με κριτήρια τη λογική ορθότητα και ποιότητα.

icons8-laptop-coding-100.png

Προσομοίωση

κωδικοποίησης για 50+ γλώσσες

σε ένα πραγματικό IDE, τροφοδοτούμενο με IntelliSense, αυτόματη αποθήκευση, προσαρμοσμένες ασκήσεις, επιλογή γλώσσας που παρέχει μια συναρπαστική εμπειρία προγραμματισμού.

icons8-service-100.png

Αυτοματοποιημένη αξιολόγηση

της ικανότητας προγραμματισμού χρησιμοποιώντας αλγόριθμους AI και περιεκτικές αναφορές συμπλήρωσης με αντικειμενικά και συγκριτικά αποτελέσματα, στατιστικά στοιχεία, λεπτομέρειες συμπλήρωσης, proctoring κ.α.

SHL Coding simulation example
icons8-analyze-100.png

Αξιόπιστη

βάση ερωτήσεων που έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες και παρέχει ευελιξία για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης βάσης ερωτήσεων.

SHL Coding Simulation sample
Lights in the Dark

Το 39% των Technical Leaders δήλωσαν ότι η αξιολόγηση των τεχνικών γνώσεων αποτελεί το δυσκολότερο κομμάτι μιας συνέντευξης

Source: iCIMS, Robert Half 

4x

Προσελκύστε υψηλότερο αριθμό ταλέντων, με αποτέλεσμα μια πιο diverse ομάδα υποψηφίων.

25%

Οι AI αξιολογήσεις μειώνουν τις λανθασμένες απορρίψεις και αυξάνουν το ποσοστό επιτυχίας των επιλεγμένων υποψηφίων πάνω από 25%.

60%

Μειώστε τους χρόνους της διαδικασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την πρόσληψη των καλύτερων προγραμματιστών. Μειώστε τα ταξίδια και την ταλαιπωρία για τους recruiters και τους υποψήφιους.

Προσλάβετε τους καλύτερους προγραμματιστές, ταχύτερα

The science behind people decisions

Σας βοηθάμε να αξιολογήσετε και να αναπτύξετε το δυναμικό των ανθρώπων σας.

SHL Write X Language Test screenshot
icons8-foreign-language-sound-100.png

Προφορικός λόγος (SVAR)

Αξιολόγηση της προφοράς, της ευχέρειας, της ενεργητικής ακρόασης, της κατανόησης λεξιλογίου και της γραμματικής με τεχνητή νοημοσύνη (AI), αυτόματα και άμεσα. Περιλαμβάνει βαθμολογία επιπέδου CEFR (Κοινό Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες).

Language Tests: Δημιουργήστε ένα πολύγλωσσο εργατικό δυναμικό

Οι αξιολογήσεις γνώσης ξένων γλωσσών της SHL διασφαλίζουν ότι τα τηλεφωνικά κέντρα, οι BPO, οι παγκόσμιοι οργανισμοί, μπορούν γρήγορα να αναγνωρίσουν, να αξιολογήσουν και να προσλάβουν τους πιο ειδικευμένους υποψηφίους της αγοράς. Οι αυτοματοποιημένες γλωσσικές αξιολογήσεις μας που βασίζονται σε τεχνολογία AI ενισχύουν την επικοινωνία και σας βοηθούν να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας.

 
icons8-knowledge-transfer-100.png

Κατανόηση κειμένου

Adoptive, τεστ πολλαπλών ερωτήσεων που αξιιολογεί τη γραμματική, το λεξιλόγιο και την κατανόηση κειμένου.

Call Center Simulations: Εντοπίστε τους Call Agents που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας

Τα SHL Call Center Simulations προσομοιάζουν τις πραγματικές προκλήσεις της εργασίας. Οι αξιολογήσεις είναι ευέλικτες στη συμπλήρωση από κάθε συσκευή, στοχευμένες και σύντομες για την αξιολόγηση ικανοτήτων που έχουν μεγάλη σημασία και παρέχουν σαφείς ενδείξεις και συστάσεις για αποτελεσματική και έγκυρη λήψη αποφάσεων επιλογής προσωπικού.

SHL Call Center simulation

Τα αποτελέσματά της συνεργασίας μας με παγκόσμιο πελάτη στον κλάδο της τεχνολογίας:

8.000

υποψήφιοι αξιολογήθηκαν σε μόλις ένα μήνα

1.400

ώρες πρόσληψης εξοικονομήθηκαν

60%

μείωση του χρόνου πρόσληψης

 
icons8-end-call-male-100.png

Contact Center Call Simulation

Προσομοίωση που ελέγχει την ικανότητα χειρισμού των αιτημάτων πελατών στα πλαίσια μιας τηλεφωνικής κλήσης, η οποία απαιτεί τη χρήση τυπικών διαδικαστικών εγγράφων. Επίσης, αξιολογεί τις δεξιότητες πληκτρολόγησης και ταξινόμησης εγγράφων.

icons8-macbook-chat-100.png

Contact Center Multichat Simulation

Προσομοίωση που ελέγχει την ικανότητα χειρισμού των αιτημάτων πελατών σε ταυτόχρονες συνομιλίες chat, οι οποίες απαιτούν τη χρήση τυπικών διαδικαστικών εγγράφων.  Επίσης, αξιολογεί τις δεξιότητες πληκτρολόγησης και ταξινόμησης εγγράφων.

Πραγματοποιήστε αποτελεσματικές προσλήψεις με τη χρήση αντικειμενικών αξιολογήσεων:

63%

Οι agents που επιλέχθηκαν είχαν 63% περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθούν σε high performers.

60%

Ο χρόνος πρόσληψης μειώθηκε κατά 60% μέσω του αυτοματοποιημένου screening.

32%

Η ικανοποίηση των πελατών αυξήθηκε κατά 32%.

Lights in the Dark

Το 93% των πελατών είναι πιθανό να επαναλάβει την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών από μια εταιρεία που προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. 

The science behind people decisions

Σας βοηθάμε να αξιολογήσετε και να αναπτύξετε το δυναμικό των ανθρώπων σας.