top of page

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Μελανίδη ως Cyprus Country Partner

Έγινε ενημέρωση: 24 Μαΐ 2022


Marios Melanides joins Evalion-SHL

Mε χαρά καλωσορίζουμε τον Μάριο Μελανίδη στην ομάδα της Evalion-SHL Greece & Cyprus, στη θέση του Cyprus Country Partner, από την 1η Απριλίου 2022.


Ο Μάριος Μελανίδης κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή (Director) Ανθρώπινου Δυναμικού στην PwC Κύπρου, όπου και εργάστηκε τα τελευταία 20 χρόνια. Προηγουμένως είχε εργαστεί στην SFS Ltd ως Επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού για 2.5 χρόνια, ενώ η καριέρα του στην Κύπρο ξεκίνησε στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου το 1989, όπου και εργάστηκε ως Λειτουργός Ανάπτυξης και Σχεδιασμού για 11 χρόνια.


Οι δεσμοί του Μάριου με την Evalion-SHL Greece & Cyprus ξεκινούν πριν από πολλά χρόνια καθώς για περισσότερα από 25 έτη είναι πιστοποιημένος στη χρήση των μεθοδολογιών της SHL, όπως το ερωτηματολόγιο επαγγελματικής προσωπικότητας (OPQ), το 360 Feedback και τα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.


Η πολυετής εμπειρία του Μάριου καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα θεμάτων HRM με έμφαση σε:

  • διαδικασίες εντοπισμού, αξιολόγησης και ανάπτυξης ταλέντων

  • σχεδιασμό και διαχείριση συστημάτων αξιολόγησης

  • σχεδιασμό και υλοποίηση κέντρων αξιολόγησης και ανάπτυξης

  • σχεδιασμό και διεξαγωγή εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων

  • διεξαγωγή ερευνών προσωπικού

  • διαχείριση reward & benefits

Ο Μάριος είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Greenwich και ΜΒΑ στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Bayes (ex CASS) Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο.


H μεγάλη εμπειρία του Μάριου σε συνδυασμό με τις επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθοδολογίες μας θα ενισχύσουν τους οργανισμούς να προσελκύσουν, αξιολογήσουν και αναπτύξουν το πιο σημαντικό τους πλεονέκτημα- τους ανθρώπους τους.







bottom of page